Webinar

Voldoen aan trede 3 van de SCL: start met een goede planning

Voldoen aan trede 3 van de SCL:
start met een goede planning

Per 1 januari 2025 is trede 3 van de Safety Culture Ladder (SCL) voor veel bedrijven verplicht. Door onveilig handelen vinden er nog altijd veel arbeidsongevallen en onveilige situaties plaats. De SCL levert een grote bijdrage aan het voorkomen van deze ongevallen en situaties. Trede 3 van de SCL wordt omschreven als berekenend: de organisatie neemt haar verantwoordelijkheid met betrekking tot veilig werken, onder andere door het invoeren van veiligheidsregels.


Ook al lijkt 1 januari 2025 nog ver weg, het veranderen van de veiligheidscultuur kost tijd en is niet iets wat je zomaar even doet. Begin je nu, dan maak je de stap in een rustig en beheerst tempo. Dit is niet alleen voor jou een stuk prettiger, maar ook voor je medewerkers!


Presteer jij op dit moment nog niet op trede 3 van de SCL? Ben je bezig met de stap van trede 2 naar trede 3? Dan wil je het webinar wat wij op 18 april om 14:00 geven niet missen!


Tijdens dit webinar draait alles om planning. Om medewerkers mee te krijgen en een cultuur te creëren waarin proactief omgegaan wordt met veiligheid en gezondheid is een goede planning essentieel. Wij vertellen je hoe je de planning het beste kunt aanpakken en geven je, zoals je van ons gewend bent, handige tips en tricks mee zodat je in een rustig en beheerst tempo de stap kan maken naar trede 3.

  

Schrijf je gratis in

HSE ralph 500px

Datum: 18 april 2023

Tijd: 14:00

Host: Ralph de Brouwer

Naam(Vereist)