Digitaal toolboxen beheren

Met de KAM Safety App

De KAM Safety App

Met de KAM Safety App bieden wij digitale toolboxen aan in een online leeromgeving en instrueer jij medewerkers op een simpele en snelle manier over alle veiligheids- en gezondheidsregels. Niet alleen bieden wij een digitale toolboxkit aan in de app, maar je regelt  ook nog eens alles met betrekking tot veiligheid op een eenvoudige en efficiënte manier op één centrale plek. Dit verlicht niet alleen de administratieve last maar zorgt ook voor een verhoogd veiligheidsbewustzijn

Ontdek het gemak van de toolbox module van de Safety App

Toolbox beheren met de KAM Safety App

Maak je gebruik van de toolbox module van de Safety App (alleen beschikbaar bij het Ultimate Pro pakket)? Dan ontvangen je medewerkers allemaal een persoonlijk account in onze gecreëerde leeromgeving. Met deze handige module voldoe je aan de toolbox eisen van VCA en heb je alles geregeld rondom toolboxen in 5 stappen:

 

Stap 1: Upload iedere maand de toolbox in de Safety App;
Stap 2: Voeg controlevragen toe aan de toolbox, zodat je zeker weten dat je collega’s de toolbox hebben doorlopen;
Stap 3: Voeg gemakkelijk groepen of personen toe aan de toolbox, zodat de juiste collega’s de juiste toolbox ontvangen;
Stap 4: Je collega doorloopt de toolbox en beantwoordt de vragen;
Stap 5: Jij maakt gemakkelijk een uitdraai en ziet precies wie de toolbox heeft doorlopen en de controle vragen heeft afgerond.  

HSE Toolboxen safety app

Content abonnement

Is het maandelijks bedenken van onderwerpen en opstellen van toolboxen een hele opgave? De oplossing: het content abonnement. Voor een eenmalig bedrag van €695 neem je bij dit abonnement de toolboxen (10 per jaar) apart af, als content. Je kiest uit onze uitgebreide catalogus een geschikt onderwerp die past bij jouw organisatie. Deze download je en je stelt de toolbox via de KAM Safety App of jou kanaal beschikbaar aan je collega’s.

Meer informatie ontvangen over de Safety App en toolboxen?

Vul je gegevens in en onze adviseur neemt contact met je op.

Op de hoogte blijven rondom ontwikkelingen op gebied van veiligheid? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!