Het team achter HSE-Tools

Lees meer over ons

Het team achter HSE Tools

Onze missie: iedereen weer veilig op het werk en na afloop veilig naar huis. Wij zijn het team achter de HSE Toolsgespecialiseerd in zaken rondom veiligheid. Deze specialisatie hebben we opgedaan door ervaring vanuit het werkveld.

Over ons

Wij doen er alles aan om het uiterste uit onszelf te halen. We gaan graag een uitdaging aan en proberen daarbij zo innovatief en vooruitstrevend mogelijk te werk te gaan. Deze uitdaging: iedereen veilig aan het werk en weer veilig naar huis, ligt ons nauw aan het hart. We zullen dit dan ook blijven doorontwikkelen en altijd mogelijkheden zoeken om ervoor te zorgen dat onze missie waargemaakt wordt! 

Impact Adviesgroep

HSE Tools is de safety tak van KAM Consultants, specialist in certificatiebegeleiding en -training op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement. KAM Consultants is onderdeel van de Impact Adviesgroep, wat naast KAM Consultants ook  My ISO Genius, de software tool om eenvoudig zelf jouw managementsysteem te implementeren, omvat. En last but not least, ook de Online ISO Academy is onderdeel van de groep, de online leeromgeving om al jouw basiskennis over ISO normen via een kennisabonnement op te doen. Leren waar, wanneer en hoe jij wilt.  

Het team

Ralph
Joost
Daan
Louisa

Op de hoogte blijven rondom ontwikkelingen op gebied van veiligheid? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!