Gedragsobservaties en werkplekinspecties

Wij helpen jou met de uitvoering!

Waarom gedragsobservaties en werkplekinspecties?

Gedragsobservaties en werkplekinspecties leveren een grote bijdrage aan het verbeteren van veiligheid op de werkvloer en de veiligheidscultuur binnen een organisatie. Helaas worden deze belangrijke veiligheidsonderdelen vaak als lastig ervaren.

 

HSE-Tools biedt nu een onafhankelijke werkplekinspectie en/of observatie aan, uitgevoerd door een van onze ervaren veiligheidskundigen. Onze veiligheidskundige geeft jouw organisatie goed inzicht waar het gaat om veiligheid, gezondheid, milieu en gedrag. Bijkomend voordeel is dat het een extern en onafhankelijk persoon is, die jou een eerlijk beeld geeft van de situatie. Deze ‘vreemde’ ogen zorgen voor nieuwe inzichten!

HSE man met map

De mogelijkheden

Mogelijkheden zijn er genoeg. Het is aan jou om te bepalen wat we gaan doen: waar heb je behoefte aan? Wat zijn je wensen? Bekijk hieronder welke mate van inzet bij jouw organisatie past.

Eenmalige inzet

Het is mogelijk om een eenmalige inzet van minimaal 1 dag af te nemen. Van deze inzet kan desgewenst jaarlijks gebruik gemaakt worden. 

Structurele inzet

Bij een structurele inzet gaan wij ook rapportages en statistieken van onze bezoeken bijhouden die jij periodiek van ons toegestuurd krijgt.

On the job

Laat jouw medewerkers in tweetallen minimaal 1 dag meelopen om diverse projecten/werkplekken te bezoeken en vervolgens samen deze werkplekinspecties en/of observaties uit te voeren. Zo krijgt jouw organisatie alle handvatten uit de praktijkomgeving mee.

We kunnen natuurlijk gebruik maken van jouw systemen en formulieren. Wij hebben ook zo onze eigen middelen die we in kunnen zetten.  Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Na afloop van onze inzet

Praktische informatie

Locatie: in overleg, dit kan bij jouw organisatie of ‘on the job’.

 

Duur: Afname per dag

 

Dagprijs: €800, meerdere dagen in overleg

 

Data: in overleg

Heb jij specifieke wensen? Vraag ons wat de mogelijkheden zijn.
HSE Practische info

Wil jij persoonlijk advies?

Vul onderstaand formulier in, onze adviseur neemt contact met je op.
Naam(Vereist)

Op de hoogte blijven rondom ontwikkelingen op gebied van veiligheid? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!